Kraljica Letizia zablistala u ljetnom chicu: Crvena midi haljina pristaje joj kao salivena, a odlično ju kombinira uz zlatne sandale

Kraljica Letizia prihvatila je ljetnu modu i opuštenu vibru godišnjeg odmora te tako smo je u posljednje vrijeme mogli vidjeti u raznim ljetnim haljinama
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia i španjolski kralj Felipe izgledali su opušteno dok su u subotu navečer uživali u večeri sa svojom djecom tijekom godišnjeg odmora na Mallorci.

Španjolska kraljica izgledala je elegantno u plisiranoj Mango crvenoj haljini i zlatnim sandalama za njihovu večer u restoranu Mia u Palma de Mallorci. U međuvremenu, kralj Felipe izgledao je dotjerano u ležernoj bijeloj majici kratkih rukava koju je upario s tamnoplavim hlačama.

Kraljevskom paru pridružile su se njihove kćeri prijestolonasljednica Leonor (17) i princeza Sofia (15), dok su bile prisutne i majka kralja Felipea, kraljica Sofia i grčka princeza Irene.

Princeza Leonor izgledala je chic u haljini zelene boje s bijelim cvjetnim uzorkom, a haljinu je uparila s kultnim bež espadrilama, dok je njezina sestra Sofia oduševila u bež i ružičastoj haljini kuće Babbai koju je također uparila s krem espadrilama.

Majka kralja Felipea, kraljica Sofia, zgledala je sofisticirano u bijeloj haljini s plavim i ružičastim uzorkom.

Kraljica Letizia prihvatila je ljetnu modu i opuštenu vibru godišnjeg odmora te tako smo je u posljednje vrijeme mogli vidjeti u raznim chic ljetnim haljinama koje često kombinira uz espadrile. 

Među poznatim damama gotovo da ne postoji veća obožavateljica espadrila s platformom od španjolske kraljice. S prvim danima ljeta one se uvuku u njezine odjevne kombinacije i ne nestaju sve do jeseni. Gotovo da nema prigode u kojima ih nije nosila, a u svojoj garderobi ima mnoštvo različitih modela koje je nemoguće pobrojiti.

Letizijina kolekcija svakog ljeta sve je veća, a espadrile su već postale njezin zaštitni znak:

FOTO: Gtres/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: DPA/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell

Zgodna studentica odličnu vintage crno-bijelu kombinaciju 'razbila' dodacima u upečatljivoj crvenoj
'Ovu kombinaciju sam odabrala zbog kišnog vremena. Volim nositi i romantične stvari, ali ih dopunim edgy komadima'
Prugasta plava košulja ultimativni je ljetni hit koji se može nositi na bezbroj načina, a nikad ne izlazi iz mode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".