Kraljica Letizia zablistala u hlačama koje rado nosimo svakog proljeća, a sjajno ih spaja sa sakoom od tvida

Njen odabir bijelih hlača širokih nogavica nije samo odražavao trenutni modni trend već je također bio udoban izbor
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia, poznata po svom besprijekornom modnom ukusu, ponovno je privukla pažnju svojim izvanrednim stajlingom dok je prisustvovala nedavnom događaju u dvorani Principe Felipe u Oviedu. Ovom prilikom, kraljica je oduševila svojim odabirom savršenih hlača koje su već postale klasičan komad u proljetnim kombinacijama, a sjajno ih je uskladila sa sakoom od tvida.

Njen odabir bijelih hlača širokih nogavica nije samo odražavao trenutni modni trend već je također bio udoban izbor za događaj koji promiče važnost emocionalnog blagostanja među mladima. Kombinacija bijelog i ružičastog stvorila je svjež, proljetni izgled koji je istaknuo kraljičinu sofisticiranost i eleganciju.

Njezin make-up naglasio je njezinu prirodnu ljepotu, naglašavajući jagodične kosti highlighterom i ističući oči s crnom maskarom i ružičastim sjenilom. Svjetlucave dijamantne naušnice dodale su diskretan sjaj njezinom izgledu, upotpunjujući njezinu pojavu bez pretjerane raskoši.

Kraljica Letizia je svoj nevjerojatno sjajan i dobro oblikovan izgled dopunila bijelim tenisicama, što je naglasilo ležernost njezinog stila dok je prisustvovala na ovom događaju. Njeni smeđi pramenovi bili su stilizirani s glatkim ravnim razdjeljkom na sredini, dodajući eleganciju i suvremenost njezinoj frizuri.

Čizme u proljeće? Da, ako pitate divnu studenticu opernog pjevanja koja osvaja stilom
Što se nosilo na prvoj sjednici Sabora? Zastupnice izabrale poslovnu eleganciju, a zastupnici vječnu klasiku
Kostimografkinja Ilaria Ariemme: Za kostime La Bohème koristila sam originalne Dior krojeve iz 50-tih

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".