Kraljica Letizia zablistala u crno-bijelom kombinezonu koji je prvi put nosila u - Zagrebu!

Kraljica genijalnog stila odabrala je crno-bijeli kombinezon s potpisom španjolske dizajnerice Terese Helbig.
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia svakim svojim pojavljivanjem potvrđuje da ima odličan smisao za modu pa je to napravila i na međunarodnom sajmu turizma u Madridu . Od samo dva odjevna komada napravila je kombinaciju s kojom su u prvi plan došle elegancija i sofisticiranost. 

Kraljica genijalnog stila odabrala je crno-bijeli kombinezon s potpisom španjolske dizajnerice Terese Helbig. Chic kombinezone ‘reciklirala je’ iz svoje garderobe jer ga je već noila u studenom 2022. kada je prisustvovala na znanstvenom poslovnom forumu u Zagrebu.

Kombinezon se sastoji od hlača širokih nogavica i krem ​​crne bluze na kopčanje, a imao je elegantne detalje na volanima na vratu i krem ​​manžete, Kombinaciju je dopunila širokim crnim remenom oko struka te parom crnih salonki drugog lokalnog brenda, PINKCHIC guagua.

Izabrala je jednostavan makeup uz elegantan nude ruž za usne, dok je kosu pustila raspuštenu te zataknutu iza uha kako bi otkrila jednostavne, ali elegantne dijamantne naušnice.

Na 44. izdanju Međunarodnog sajma turizma Fitur pratio ju je suprug kralj Felipe koji je izgledao dotjerano u sivom odijelu na pruge i crvenoj kravati.

Rahela i Ana prijateljice su odličnog smisla za modu, a nose zimske trendove na sasvim poseban način
Stajling zgodne dame može biti sjajna inspiracija ovih dana: Zna kako nositi spoj klasike i trendova!
Jedna od najpopularnijih serija Bijeli lotos objavila je dolazak treće sezone; evo što sve znamo o njoj

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".