Kraljica Letizia zablistala je u savršenom ljetnom stajlingu kojeg lako možete rekreirati

Kraljica Letizia nastavlja biti izvor modne inspiracije svojom sposobnošću da kombinira jednostavne, elegantne komade s modernim detaljima.
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia, poznata po svom besprijekornom modnom ukusu, ponovno nas je oduševila svojim elegantnim i modernim kraljevskim stilom dok je sa suprugom, kraljem Felipeom VI., i njegovom obitelji uživala u luksuznom ljetu na otoku Mallorci. Kraljica Letizia, koja nam je oduvijek bila inspiracija svojim chic modnim odabirima, pokazala je kako se savršeno odijevati za kraj ljeta.

U nedjelju su kralj Felipe VI., kraljica Letizia i Felipeova majka, kraljica Sofija, viđeni kako dolaze u restoran Mia u Palmi, živahnom gradu i luci na jugozapadnom dijelu španjolskog otoka. Za ovu obiteljsku večeru, Letizia je odabrala prekrasnu bijelo-ružičastu haljinu s ovratnikom i cvjetnim uzorkom. Haljina bez rukava imala je lepršavu suknju koja je sezala malo iznad kraljevskih gležnjeva, a njezin živahni grafički otisak bio je pravo cvjetanje u cvatu. 

Letizia je svoju elegantnu haljinu jednostavno kombinirala s bež sandalama na remenčiće sa zlatnim nitnama i visećim zlatnim naušnicama s cvjetnim motivom, naglašavajući tako prirodnu ljepotu i sofisticiranost. Kralj Felipe VI. uskladio je svoj izgled s njezinim, odabravši bijelu lanenu košulju, tamnoplave hlače i odgovarajuće tenisice. Kraljica Sofija nosila je svilenkasti crveni top, bijele široke hlače, crvene alpargate i slojeve ogrlica, što je također pridonijelo obiteljskom skladnom izgledu.

Nekoliko dana ranije, Letizia je slijedila svoju formulu jednostavnog, ali upečatljivog odijevanja, kada je bila domaćin večere za vlasti u palači Marivent, također u Palmi de Mallorci. Za ovu priliku, Letizia je odabrala boho košulju s dubokim V-izrezom i apstraktnim, slikarskim uzorkom u narančastoj, bijeloj i crnoj boji, sa zlatnim mrljama. Prozračnu midi haljinu stilizirala je s još jednim parom sandala s remenčićima, ovaj put od pletene zlatne kože, te velikim zlatnim prstenastim naušnicama, ponovno pokazujući kako se s lakoćom može postići savršeni ljetni izgled.

Kraljica Letizia nastavlja biti izvor modne inspiracije svojom sposobnošću da kombinira jednostavne, elegantne komade s modernim detaljima. Njezina sposobnost da održi šik i sofisticirani stil, čak i u opuštenijim ljetnim trenucima, pokazuje kako se s pravim odabirom može postići besprijekoran izgled u svakoj situaciji. Bilo da se radi o obiteljskoj večeri u restoranu ili službenom događaju, kraljica Letizia svojim stilom dokazuje kako pronaći savršeni modni izbor za kraj ljeta.

Besprijekorna elegancija kakvu ne viđamo često: Torba i sandale modni su klasici, a osmijeh najbolji modni dodatak
Haljina poput njezine svevremenski je komad koji nikad ne izlazi iz mode, a kažu i da laska svakoj figuri
Top je najtrendi izbor, a hlače kradu pozornost: 'Volim ležerne kombinacije i ne pratim trendove, nosim svoj stil'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".