Kraljica Letizia u cipelama koje je dobro imati u ormaru: Pašu na sve i imaju moć vizualno produžiti noge

Slingback modeli posljednjih su nekoliko sezona veliki hit, a posebne su zbog remenčića na peti koji daje dodatnu dozu elegancije.
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia ima nepogrešiv stil pa su njezini modni odabiri često u fokusu. Nije prošla nezamijećeno ni kombinacija koju je odabrala za događanje u organizaciji Zaklade za zdravu kožu Španjolske akademije za dermatologiju i venerologiju. Za događaj u Madridu odabrala je pravi ljetni stajling u kojem su glavnu riječ vodili floralni motivi. 

Pojavila se u zelenoj haljini V-izreza koju potpisuje brend Maje, a u lepršavoj formi i s cvjetnim uzorkom kao stvorena je za svečane prigode u toploj sezoni. Haljinu je kombinirala uz torbu kroko-efekta u boji vina, no pozornost je ukrao i izbor cipela. Španjolska je kraljica odabrala slingback model salonki u bež lakiranoj varijanti.

Slingback modeli posljednjih su nekoliko sezona veliki hit, a posebne su zbog remenčića na peti koji daje dodatnu dozu elegancije. Model u nude nijansi smatra se klasikom u ormaru, a osim što je nosiv godinama, popularan je i jer pristaje na sve. Možete ga nositi na haljine, poput kraljice Letizije, odijela ili jeans, a još jedna prednost bež salonki je i ta što imaju moć vizualno produžiti noge.

 

Tenisice kakve nosi direktorica financija na špici još nismo vidjeli: Odlično izgledaju u kombinaciji s mini-haljinom od jeansa

Frizeri kažu da je moderna varijanta Rachel frizure sve popularnija i otkrivaju trikove kako je napraviti kod kuće

Na špici dugo nismo vidjeli ovako dobre traperice pored kojih ostatak kombinacije pada u drugi plan

Gradom je prošetala neke od najvećih ljetnih trendova, no zvijezda stajlinga bio je komplet zbog kojeg se istaknula na špici

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".