Kraljica Letizia prihvatila je jesenske nijanse u ciglasto crvenoj Ferragamo haljini

Kraljica Letizia ponovno je dokazala zašto je jedna od najelegantnijih članica kraljevskih obitelji.
Vidi originalni članak

U znaku sezone, španjolska kraljica Letizia nosila je odjeću u jesenskim tonovima tijekom svog posjeta Milanu za Svjetski dan istraživanja raka. Događaj, održan u organizaciji Španjolske udruge protiv raka (AECC), održan je na Institutu za molekularnu onkologiju, s naglaskom na suradnju u istraživanju raka između Španjolske i Italije.

Za tu prigodu, kraljica Letizia je ponovno pokazala zašto je sinonim za sofisticiranost. Odabrala je ciglasto crvenu svilenkastu haljinu iz Ferragamove proljetne kolekcije 2019., poznatu po svojoj lepršavoj silueti i elegantnim detaljima. Iako ju je već nosila na nekoliko službenih događaja, haljina i dalje djeluje svježe i moderno. Istaknuta je stegnutim strukom, rukavima s pripijenim manšetama te zaobljenim dekolteom, naglašavajući kraljičinu figuru.

Kombinirajući ovu elegantnu kreaciju s klasičnim bež balonerom, Letizia je dodatno upotpunila izgled torbom Furla 1927 s botaničkim printom i neutralnim salonkama. Cijeli outfit zaokružila je upečatljivim naušnicama s crvenim detaljima, koji su diskretno uvezani s bojom haljine.

Prije ovog pojavljivanja u Milanu, Letizia je oduševila na otvaranju sezone 2024.-25. u Kraljevskom kazalištu u Madridu. Za tu prigodu odabrala je suzdržanu eleganciju s malom crnom haljinom iz H&M-ove osviještene kolekcije, čime je istaknula svoju predanost održivoj modi.

Komičara Ivana Šarića uhvatili smo prije 10 godina u outfitu kojeg rado prepisujemo i danas
'Nekad sam nosila military stil, a sad mu se opet vraćam, nisam tip za cvjetne uzorke'
Sa crnim od glave do pete nema greške: Zgodna Luna kombinira ju na baš efektan način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".