Kraljica Letizia ponovno oduševila u 'maloj crnoj haljini' koju je nadopunila efektnim srebrnim dodacima

Španjolska kraljica Letizia još jednom je dokazala da zna kako unijeti svježinu i eleganciju u klasične komade.
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia ponovno je pokazala kako se igra s modom i daje novi život klasičnim komadima. Njezin modni izbor, mala crna haljina (LBD), možda izgleda klasično, ali zahvaljujući jedinstvenim detaljima, ostavlja snažan dojam. Haljina midi kroja od jacquard svile, s profinjenim V-izrezima sprijeda i straga, i suknjom A-linije, dodatno se ističe neočekivanim resama koje joj daju teksturalni moment. 

Ono što je posebno zanimljivo kod ovog modnog trenutka jest da haljina dolazi iz pristupačne kolekcije H&M-a, konkretno Conscious kolekcije iz 2018., koja se fokusirala na održivu modu i korištenje recikliranih materijala. Iako se više ne prodaje, Letizija je ovaj modni komad već nosila nekoliko puta, uključujući na prestižnim događanjima kao što su dodjela nagrada Princesa de Girona i obljetnica Zastavne prisege u vojnoj akademiji.

Za ovaj najnoviji događaj, na otvaranju sezone 2024.–2025. u Kraljevskom kazalištu u Madridu, kraljica je haljinu uparila sa srebrnim rebrastim sandalama iz Aquazzure, koje su imale remen oko gležnja i blok petu, te metalik clutch torbicom. Look je upotpunila velikim srebrnim prstenastim naušnicama. Njezin beauty look bio je jednako impresivan — odvažan bordo smokey eye i sjajne usne dali su glamurozan završni pečat, dok je čokoladno smeđu kosu nosila opušteno raspuštenu.

Njezin suprug, kralj Felipe VI, ostao je vjeran klasičnom stilu, noseći elegantno crno odijelo s bijelom košuljom, plavom kravatom i crnim sjajnim cipelama. Zajedno su ponovno demonstrirali zašto su kraljevski par prepoznat kao jedni od najstiliziranijih na svjetskoj sceni.

Iza brenda Plavetna stoji svestrana Luna: Izrađuje keramiku i nakit koji spajaju tradicionalne i moderne metode
Haljine i suknje u prvom planu: Evo što su dame nosile na zagrebačkim ulicama 2013.
Spoj traperica i sakoa savršeno joj pristaje, a efektne cipele donijele su dozu otkačenosti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".