Kraljica Letizia odjenula majicu od 200 kuna, a mi znamo gdje je možete kupiti već danas!

Kraljica je opet pokazala zašto je smatraju jednom od najbolje odjevenih dama
Vidi originalni članak

O kraljici Letiziji nebrojeno smo puta pisali kao o jednoj o najbolje odjevenih dama, ali i u kontekstu toga da, bez obzira što si može priuštiti najskuplja dizajnerska imena, vrlo često nosi high street. Upravo je tako bilo tijekom snimanja tradicionalnog obiteljskog portreta ispred palače Marivent na Mallorci kad se kraljica odlučila za casual kombinaciju.

Glavnu riječ vodila je zanimljiva majica koju potpisuje high street brend Mango, a uparila ju je s bijelim hlačama na crtu i jednostavnim sandalama. 

Ova je majica dostupna i kod nas, a može se kupiti za 199 kuna, što je uistinu mala cijena s obzirom da možete zablistati poput kraljice! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".