Kraljica Letizia i jordanska kraljica Rania zabljesnule u elegantnim haljinama i ružičastim salonkama

Kraljica Rania je u kraljevskom posjetu Španjolskoj sa svojim suprugom, kraljem Abdullahom II., i njihovim najmlađim sinom, princem Hashemom
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia i jordanska kraljica Rania dvije su najglamuroznije kraljice na svijetu danas. Naravno, izgledale su iznimno usklađeno dok su zajedno odrađivale kraljevske dužnosti tijekom posjeta Instituciji nacionalne baštine u Kraljevskoj palači u Madridu.

Kraljica Letizia nosila je haljinu Diega Estrade s apstraktnim cvjetnim uzorkom i dopunjenu ružičastim kožnim salonkama Carolina Herrera, dok se kraljica Rania odlučila za izvezenu Diorovu haljinu iz njihove Resort kolekcije za 2024. i salonke od brušene kože Manolo Blahnik. Kraljica Rania nedavno se okrenula francuskom brendu u mnogim velikim prigodama, uključujući vjenčanje njezina sina princa Husseina s princezom Rajwom i vjenčanje njezine kćeri princeze Iman.

Kraljica Rania je u kraljevskom posjetu Španjolskoj sa svojim suprugom, kraljem Abdullahom II., i njihovim najmlađim sinom, princem Hashemom. To označava ponovno okupljanje španjolske i jordanske kraljevske obitelji po prvi put od krunidbe kralja Charlesa u svibnju, budući da kralj Felipe i kraljica Letizia nisu bili među uzvanicima na kraljevskom vjenčanju u Jordanu ranije ovog mjeseca. Umjesto njih, bivši kralj i kraljica Juan Carlos i Sofia predstavljali su španjolsku kraljevsku obitelj.

Nakon što je kraljica Rania s kraljicom Letizijom posjetila Nacionalni muzej baštine, zajedno su ručale u Kraljevskoj palači sa svojim muževima i princem Hashemom, kako prenosi Harper's Bazaar.

“Toliko se toga dogodilo u svijetu u proteklih osam godina otkako smo posljednji put posjetili vašu divnu zemlju, ali unatoč krizi, sukobima, pandemiji i još mnogo toga, odnosi i topla prijateljstva između naših obitelji, naših naroda i naših zemlje su ostale vjerne i nastavljaju rasti iz snage u snagu,” rekao je kralj Abdullah za ručkom.

Mini haljina, ružičaste sandale i upečatljive naušnice izbor su Borne Kotromanić: 'Ubacila sam neočekivani zmijski uzorak na torbi'
Carrie Bradshaw ponovno je nosila kultnu vjenčanicu dizajnerice Vivienne Westwood, a evo koja je priča iza haljine
Frizura koju vrijedi isprobati: 'Sirena valovi' novi su hit koju će obožavati ljubiteljice razbarušenih kovrča

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".