Kraljica Letizia genijalno crveno odijelo savršeno 'razbija' s nude dodacima

Odabrala je genijalno crveno odijelo, koje je prvi put nosila u ožujku 2023.
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia ponovno je pokazala svoj besprijekoran stil dok je posjetila izložbu Life in Emergency umjetnika Juana Zamore, u Zakladi Sorigué u Lleidi, Španjolska.

Odabrala je genijalno crveno odijelo, koje je prvi put nosila u ožujku 2023. Skrojeni sako s dvorednim kopčanjem i hlače ravnih nogavica sjajno ističu njezinu vitku figuru, a odličan je povratak bojama nakon niza kombinacija u tamnim, neutralnim tonovima.

Odijelo s potpisom Caroline Herrere kombinirala je uz elegantnu bež bluzu, a dodala je elegantne blok cipele brenda Patrizia Pepe u tamijoj bež boji.

Upotpunila svoj izgled glamuroznom šminkom, koja je uključivala smokey eye brončane boje i sjajne nude usne, dok je kosu ostavila puštenu u laganim valovima.

Haljine izgledaju sjajno i kada se nose uz čizme: Izdvojili smo najbolje modele iz Zare
Srebrna slip suknja i visoke bijele čizme sjajno izgledaju kada se nose uz efektan kaput
Zgodna arhitektica nosi najpopularnije čizme ove sezone: 'Volim toplu obuću, u njima sam cijelu zimu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".