Kraljica Letizia elegantnu haljinu savršeno je uparila uz jednostavne i udobne sandale

Haljina je imala sofisticirani četvrtasti izrez, asimetrične rukave i A-kroj suknje, čime je naglasila njezinu vitku figuru.
Vidi originalni članak

Na svečanoj proslavi desetogodišnjice proglašenja kralja Felipea VI. u Kraljevskoj palači u Madridu, kraljica Letizia ponovno je zasjala u punom sjaju. Španjolska kraljica odabrala je elegantnu satensku midi haljinu u plavoj boji koja je savršeno pristajala svečanom događaju.

Haljina je imala sofisticirani četvrtasti izrez, asimetrične rukave i A-kroj suknje, čime je naglasila njezinu vitku figuru. Letizia je komplet upotpunila jednostavnim zlatnim sandalama koje su dodale dašak glamura njenom izgledu. Minimalni nakit, u obliku visećih kristalnih naušnica u plavo-jantarnoj boji, elegantno je nadopunio haljinu, dok je za šminku odabrala topli smeđi smokey eye i goli ruž, koji su dodatno istaknuli njenu prirodnu ljepotu.

Kraljevski par su na proslavi podržale i njihove kćeri, princeza Leonor i princeza Sofia. Buduća kraljica Leonor zablistala je u crvenom sakou, hlačama i topu iste boje, čime je unijela dašak energije i mladosti u svečani događaj. Njena svijetlosmeđa kosa bila je raspuštena s razdjeljkom na sredini, što je dodatno naglasilo njen sofisticirani izgled.

Princeza Sofia odabrala je elegantnu crnu haljinu s ružičastim naborima na prednjoj strani, dok je svoju dugu smeđu kosu nosila raspuštenu. Svoj izgled upotpunila je ružičastim ružem, čime je dodala dašak nježnosti i mladenačkog šarma.

Kralj Felipe, odjeven u mornarsko odijelo, proslavio je deset godina na španjolskom prijestolju. Proslava ovog značajnog jubileja okupila je kraljevsku obitelj koja je svojim modnim odabirima i stilom još jednom pokazala eleganciju i sofisticiranost.

Jelly cipele imaju velik problem - napravljene su od plastike i potpuno neekološke
Odličan modni trio: Irena Šekez Sestrić, kćer Iskra i simpatičan Goran oduševili u sjajnim ljetnim kombinacijama
Nakon dva desetljeća promjena u Dioru: Rihanna je novo zaštitno lice kultnog parfema

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".