Kraljica Letizia all-black kombinaciju 'razbila' je odličnim hlačama koje nikad ne izlaze iz mode

Za događaj u Madridu odabrala je sjajan stajling u kojem su glavnu riječ vodili komadi u crnoj boji.
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia ima nepogrešiv stil pa su njezini modni odabiri često u fokusu. Nije prošla nezamijećeno ni kombinacija koju je odabrala za proslavu 60. rođendana infante Elene. Za događaj u Madridu odabrala je sjajan stajling u kojem su glavnu riječ vodili komadi u crnoj boji.

Tanke tvid prugice kao uzorak veliki su ovosezonski hit pa ih viđamo na hlačama, kao i na mini-suknjama, što je također jako chic izbor. Odlične hlače brenda Maje kraljica Letizia kombinirala je uz top crne boje i kožnu jaknu. Ako ove sezone u kolekciju dodate model hlača poput kraljičinih, svakako nećete pogriješiti jer su vrlo popularne, što potvrđuju i kolekcije u omiljenim dućanima. 

Stajling ja zaokružila Hugo Boss loafer cipelama s debelim džonom, model koji je iznimno popularan već nekoliko sezone, a svake zime mu se rado vraćamo jer odlično izgleda u casual, ali i elegantnim kombinacijama. Dodala je i svoju klasičnu Carolina Herrera crnu torbicu koju često viđamo u njezinim kombinacijama.

Kad je u pitanju beauty, držala se jednostavnosti pa je napravila laganu blowout frizuru. Usne je naglasila nude ružem, dok je na očima nosila decentan smokey eyes. 

Minea za nastup odabrala mini šljokičastu haljinu, a Ivana Banfić midi model s efektnim plavim stakalcima
Simpatična Ivana u pomaknutoj klasici: 'Crvenu sam odabrala jer je to boja Božića, a ovo su takvi dan'
Cool par prošetao crnu od glave do pete i pokazao da monokromatski stajlinzi nikako nisu monotoni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".