Kraljica Elizabeta u cvjetnom izdanju, a Jill Biden u kompletu kakvog je nosila i Jackie Kennedy

Predsjednik Joe Bidel i prva dama Jill Biden proveli su dan s kraljicom Elizabetom II. u dvorcu Windsor
Vidi originalni članak

Za prvo predsjedničko putovanje, američki predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden otputovali su u u Cornwall, na sastanak na vrhu G7. Dio rasporeda bilo je i u putovanje u dvorac Windsor, gdje su popili čaj s kraljicom Elizabetom II. Za oko su nam zapele odjevne kombinacije koje su odabrale Jill Biden i kraljica Elizabeta II. 

Dr. Biden odabrala je dizajn Gabriele Hearst, a kompletom u pastelno-plavoj boji neodoljivo je podsjetila na Jackie Keneddy. Za svoj drugi susret s monarhijom, prva je dama puder-plavu haljinu i matchy-matchy jaknu kombinirala s nude Valentino salonkama. Takve su salonke izvrstan odabir i dobar dodatak svakoj kolekciji jer imaju moć vizualno produžiti noge. 

I dok se prva dama držala pastelnih nijansi, i kraljica Elizabeta II. odabrala je stajling s proljetnim prizvukom, no njezin izbor bili su cvjetni motivi. Pojavila se u ružičastoj haljini floralnih motiva i kombinirala je s upečatljivim šeširom i dodacima u crnoj boji; torbici i cipelama. 

95-godišnja kraljica odabrala je haljinu koju potpisuje Angela Kelly i prepoznatljivu Launer torbu, a stajling je upotpunila bijelim rukavicama koje imaju chic prizvuk. Kombinaciji je dodala niz bisernih ogrlica i naušnice, a tu je i lagani crveni ruž. 

Jako zanimljiv odabir: Atraktivna dama nosi najneobičniji par obuće koji smo vidjeli na špici
Maja Tedeschi ima stajling rezerviran za najodvažnije: Nosi klompe i haljinu koju smo vidjeli na crvenom tepihu
Genijalan top i natikače koje su ove sezone veliki hit: Volimo ljetni stajling divne Anite Dujić
Jeste li primijetili novi Dalićev stajling? Izbornik za ovo prvenstvo bira ležerniji i opušteniji izgled

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".