Kraljica Elizabeta II u prvom redu na modnoj reviji - pokušaj spašavanja Londonskog tjedna mode?

Kraljica je sve iznenadila svojim dolaskom pojavivši se u društvu Anne Wintour
Vidi originalni članak

Cijeli hype oko Londonskog tjedna mode kao da se malo stišao posljednjih nekoliko sezona - naime, već se neko vrijeme piše o tome kako on propada, a mnogi su britanski dizajneri jednostavno prestali prikazivati svoje kolekcije. Velika se imena mogu nabrojati tek na prste jedne ruke -  Burberry, JW Anderson, Simone Rocha, Maison Margiela, Mary Katrantzou...

Međutim kraljica Elizabeta II pobrinula se da ove zime ne prođe nezamijećeno. Show nisu ukrale ni Rihanna, ni Kate Moss ni Naomi Campbell već upravo 91-godišnja kraljica!

Naime, na reviji Richarda Quinna sjedila je u prvom redu odmah pored Anne Wintour, a pojavila se u svojem prepoznatljivom looku - nosila je nježno plavi kostim od tvida koji potpisuje Angela Kelly.  Prije revije zavirila je i u show room, a veliko je iznenađenje što se pojavila upravo na ovoj reviji, s obzirom na to da je riječ o "novijem" dizajneru koji postaje sve popularniji zahvaljujući svojim neobičnim printevima.

Njezino je pojavljivanje na reviji bilo pravo iznenađenje s obzirom na to da ranije nije bilo najavaljeno, a definitivno je svojom pojavom spasila "show" s obzirom na to da je danas jedan od najgooglanijih pojmova Kraljica Elizabeta II na Londonskom tjednu mode, a street style fotografi jednostavno su poludjeli kad su je ugledali! Hoće li to biti dovoljno da Tjedan mode u Londonu opet dođe u centar modnih zbivanja?

Treba naglasiti kako ovo nije prvo "estradno" pojavljivanje kraljice u javnosti. Naime, za vrijeme održavanja Olimpijskih igara u Londonu snimljen je skeč u kojem je "kraljica" s Danielom Craigom letjela iznad Londona, a pritom čak pokazala i - gaćice! Nakon zračnih akrobacija sletjeli su na most kraj londonskog stadiona, a nekoliko trenutaka kasnije već je mahala iz lože. Nju je utjelovio Gary Connery, a kraljica je željela sama izabrati odjevnu kombinaciju pa se odlučila za haljinu boje lososa jer je smatrala kako su odjevne kombinacije Bondovih djevojaka ipak malo previše za nju.

Da je kraljica prava komičarka, pokazao je i video koji je snimila zajedno s princom Harryjem te supružnicima Obama - riječ je o reklami za "Invictus Games", sportskim igrama za ozlijeđene veterane, a i tom su prigodom iz kraljevske obitelji dokazali kako imaju odličan smisao za humor, ali i PR!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".