Kraljica Camilla i Brigitte Macron za susret biraju chic komplete, a za gala večeru uskladile se u tamnoplavim haljinama

Kraljevski par je u trodnevnom posjetu, a moda zauzima ključno mjesto u programu
Vidi originalni članak

Kraljicu Camillu i kralja Charlesa III. dočekali su francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron prije državne večere u Chateau de Versaillesu. Prvi državni posjet kralja i kraljice Francuskoj održat će se u Parizu, Versaillesu i Bordeaux. 

Kraljevski par je u trodnevnom posjetu, a moda zauzima ključno mjesto u programu. Sastat će se s Bernardom Arnaultom iz LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton i Brunom Pavlovskim iz Chanela i 19M, središtem specijaliziranih radionica francuskog luksuznog brenda na granici između Pariza i njegovog sjevernog predgrađa Aubervilliersa.

Po dolasku, kraljica Camilla nosila je kaput-haljinu u ružičastoj boji modne kuće Fione Clare u kombinaciji sa šeširom Philipa Treacyja koji je pristajao uz njezinu haljinu. Haljinu je uparila s tamnosmeđim štiklama brušene kože te torbicom Charlotte Elizabeth. Nosila je dijamantne i biserne naušnice sa četiri niti bisera, s kojima se fotografirala za svoj portret za 14. godišnjicu veze s kraljem Charlesom.

U međuvremenu, Brigitte Macron nosila je tamnoplavi komplet koji se sastojao od kratke jakne koja je imala gumbe inspirirane nautikom u obliku sidra i pencil suknje. Kompletu je pridružila tamnoplavu torbicu te klasične crne salonke sa špic završetkom.

Navečer su se ponovno sastali u Dvorani ogledala u palači Versailles. Kraljica Camilla i Brigitte Macron uskladile su se u tamnoplavim haljinama.

Camilla je nosila minimalističku Dior couture haljinu s vezom na pojasu u kombinaciji s dugim kaputom s izvezenim rubom. Nosila je ogrlicu od dijamanata i safira kraljice Elizabete II., inače poznatu kao safiri Georgea VI. Pokojna kraljica dobila je ogrlicu na dar od svog oca.

Prva dama Francuske odabrala je usku haljinu s elegantnim rukavima od tila koju je uparila s tamonolavom clutch torbicom. Dodala je dašak glamura izvezenim kristalnim ovratnikom, pojasom i manšetama.

Studentica matematike sjajno kombinira model haljine za koji kažu da pristaje svakoj figuri
Lijepa crnka spojila je najbolje iz ljetnog i jesenskog ormara: Hlače neobičnog kroja i uzorka odlično joj pristaju
Mary Jane cipele ponovno su in, donosimo najbolje modele iz ponude omiljenih dućana

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".