Kraljevska beba: Meghan Markle i prince Harry čekaju svoje prvo dijete!

Beba stiže u proljeće 2019. službeno je objavila Kensingtonska palača
Vidi originalni članak

Kraljevska obitelj je jako sretna što može objaviti ovu vijest sa javnošću, objavili su na svojoj službenoj stranici. Navodno su lijepe vijesti objavili obitelji i prijateljima na posljednjem kraljevskom vjenčanju princeze Eugenie. Tračevi da je trudna počeli su prije nekog vremena jer je njena majka Doria Ragland viđena kako ide na tečaj brige o bebama, a sada je to napokon i potvrđeno. 

Podsjetimo, Meghan i Harry vjenčali su se u svibnju ove godine, a vjenčanje je podiglo mnogo prašine, još od zaruka. Meghan i Harry trenutno su na svojoj prvoj službenoj "turneji" nakon vjenčanja, a vijest o trudnoći stigla je samo par sati nakon što su sletili u Sydney.

Ne sumnjamo da će nas Meghanin stil za vrijeme trudnoće oduševiti kao i do sada, a pratili smo i kako je njena šogorica Kate blistala za vrijeme svoje trudnoće i svi znamo kako je FANTASTIČNO izgledala samo par sati nakon poroda. (I dalje ne znamo kako...)

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".