"Krađa" iz muškog ormara dobra je ideja, a ove cure znaju kako se to radi!

Dobru bijelu košulju nije lako pronaći, no vjerujte nam kad vam kažemo da se u muškom ormaru krije pravo blago!
Vidi originalni članak

Ako postoji jedan komad koji baš SVI moraju imati u ormaru, to je onda klasična bijela košulja. Možete ju nositi bez obzira na godišnje doba, ali i priliku jer će dati jednak wow efekt nosite li je uz pencil suknju ili vruće hlačice.

Ipak, idealnu bijelu košulju nije baš jednostavno pronaći, a ako u tome još uvijek niste uspjeli, savjetujemo vam da zavirite u muški ormar jer vjerujemo kako ćete tamo pronaći nešto zanimljivo što ćete moći iskoristiti. I ove dvije ljepotice iz zagrebačkog Centra znaju da se s predimenzioniranim košuljama ne može pogriješiti pa su ih izvrsno uklopile u svoje odjevne kombinacije.

Zgodna brineta kombinirala ju je sa svijetlim trapericama, trendi natikačama i popularnom Zarinom torbom - tako jednostavno, a tako stylish

Druga je dama prošetala gradom u društvu dragog, a svoje su kombinacije potpuno uskladili. Pokazala je da bijela košulja fantastično funkcionira uz kartke hlačice i tenisice pa ni njenom outfitu jednsotavno ne možemo pronaći zamjerku!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".