Kožnim hlačama i efektnim salonkama Branka Krstulović dodala je elegantan zeleni sako

Crnu kombinaciju odlično je 'razbila' zelenim sakoom i salonkama s pepita uzorkom koje potpisuje luksuzan brend Balenciaga
Vidi originalni članak

U srijedu navečer održana je premijera filma Mafija Mama koju nisu propustile brojni poznati. Među njima je bila i Branka Krstulović koja, kad se pojavi na društvenim događanjima poput ovog, uvijek plijeni pozornost svojim modnim izborima.

Tako se na premijeri filma pojavila u kožnim culotte hlačama, a vječnoj crnoj dodala je kontrastan zeleni sako koji prati liniju tijela. Od modnih dodataka dodala je kožni remen s detaljem trokuta koji potpisuje luksuzan brend Bottega Venetta te crnu clutch torbicu.

Cijeli outfit zaokružila je salonkama s potpisom Balenciage, koje se ističu efektnim pepita uzorkom te zlatnim logom u obliku slova B. 

Jednom je prilikom njezin stil odijevanja prokomentirala modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor, koja je rekla kako se kod nje klasika isprepliće s modernim elementima, igra se crnim kreacijama i formama. Osvrnula se i na to kako Branku Krstulović često možemo vidjeti u haljinama, no one moraju imati neki poseban detalj ili biti od inovativne tkanine, a od cipela preferira salonke, čizmice u špic, kao i one obla vrha.

– Silueta je uglavnom sklada, često strukirana, baza su tamni tonovi. Kreacije koje bira nerijetko imaju kontrastni motiv poput crno-bijele, inspirirane elegantnim materijalima i teksturama poput buklea. Kad nosi odijela, bira karirani motiv i neutralne tonove te ih stilizira detaljima u boji, poput jarko ružičaste – komentirala je ranije za Divu modna savjetnica i urednica i dodala da se vidi da voli torbice manje ili srednje veličine, koje su idealne za razna događanja i evente, što je potvrdila i ovim crno-zelenim izdanjem.

 Još odličnih izdanja Branke Krstulović pogledajte u galeriji:

FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell

Kate Middleton obožava male torbice; ovaj chic model ima u čak 10 različitih boja!

Efektan kaput glavna je zvijezda stajlinga: 'Volim kombinacije sportskog sa nečim elegantnim'

Modna ideja koju prepisujemo ovih dana: Čizme i traper na traper spoj su koji ne prolazi nezamijećeno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".