Kožne hlače, najtopliji kaputić i hit model torbe: Ova dama stvarno zna kako ukrasti pozornost na špici!

Prisjetili smo se stajlinga stajliš magistre ekonomije koju je naš Goran Čižmešija fotografirao početkom ove godine, a ovog je prosinca jednako dobra inspiracija
Vidi originalni članak

Kako u jednom stajlingu isfurati najveće trendove sezone, a pritom ostati svoj, zna Mia Markač koju je naš Goran Čižmešija u centru Zagreba na početku ove godine, a ove je zime njezina kombinacija jednako dobra inspiracija. Modno osviještena magistra kineziologije našem je Goranu rado otkrila par detalja o svojem stilu:

- Hladno je pa sam odjenula "medu". U tmurne dane volim nositi svijetle boje, a sportski je stil kod mene uvijek prisutan i zbog zanimanja, to je dio mene.

Dodala je i da prati trendove, ali najčešće ipak bira crnu i bijelu, boje koje idu na sve.

- Ne postoji nešto što nikad ne bih nosila, volim sve probati - rekla je tada Mia za Divu. 

Mia je odabrala par zimskih klasika kojima se rado vraćamo svake sezone pa je kožne hlače spojila s teddy kaputićem, najudobnijim i najmekšim modelom koji odlično ide i uz ležernije i uz nešto elegantnije kombinacije. Za oko su nam zapele genijalne šljokičaste Dr. Martens čizme s predimenzioniranim đonom, kao i prošivena torba sa zlatnim lancem.

Riječ je o jednom od najtraženijih modela proteklih nekoliko sezona pa definitivno nećete pogriješiti ako u kolekciju dodate sličnu torbu. Mnoge dizajnerske i high street trgovine nude ih i ove sezone, a tako su efektne da će osvježiti i najjednostavniji stajling.

    Proljeće u znaku pletiva: Evo kakvi komadi će biti popularni ove godine!

FOTO: Mango Pleteni cardigan FOTO: Mango Pletena kratka majica FOTO: Mango Pletena kratka vesta FOTO: Mango Pletena vesta FOTO: Mango Pletena majica dugih rukava FOTO: Mango Pletena haljina FOTO: Mango Kratka pletena haljina FOTO: Mango Duga pletena haljina FOTO: Mango Pletena vesta FOTO: Mango Pleteni džemper

Već nas je jednom osvojila stajlingom, a potom je prošetala tako dobru suknju da je ostatak outfita pao u drugi plan
Biste li se odvažili nositi upečatljive čizme poput naše nove street style zvijezde? Izvrsno joj pristaju!
Prvo nas je osvojila osmijehom, a zatim stajlingom: Voditeljica marketinga odlično spaja nespojivo

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".