Kožne čizme već od 199 kuna? Pronašli smo tri para za tri različite prigode!

Ovo su komadi u koje se stvarno isplati investirati!
Vidi originalni članak

Razdoblje sniženja pravo je vrijeme za kupnju nekih ključnih komada u ormaru za koje bi inače bilo potrebno izdvojiti veću svotu novaca, a znamo da su dobra investicija jer će se nositi nekoliko sezona.

Jedna od takvih investicija definitivno su kožne čizme, a na sniženju u Zari pronašli smo ih po cijenama od 199 do 399 kuna koje se mogu nositi u tri različite prigode.

Prve su gležnjače koje se prodaju za 399 kuna, a na sebi imaju metalne kuglice, dok je visina potpetice od 3,5 cm idealna za obavljanje svakodnevnih obveza i trčanje po gradu. 

Druge su gležnjače od brušene kože sa svjetlucavom potpeticom koje možete nositi za svaki dan, a onda u njima produžiti u druženje poslije posla ili noćni izlazak jer su idealne za plesanje, čak i za duže stajanje! Velika je prednost njihova cijena - prodaju se, naime, za 199 kuna! 

Treće čizme odličan su odabir za sve posebne prigode - visine su do koljena i imaju nabrane detalje na gležnju te nabore s vezicama na gornjem dijelu sare što ih čini pomalo statement komadom, ali dovoljno "decentnima" da se mogu nositi više sezona. Za ovaj komad potrebno je izdvojiti 399 kuna!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".