Kožne čizme na kožne hlače: Kombinacija u kojoj je ova dama sa špice bila prava frajerica

Trendi čizme, kožne hlače i pletivo - svi trendovi na jednom mjestu
Vidi originalni članak

Napokon je došlo vrijeme da pletivo pokaže sva svoja lica, a dugi kardigani idealni su za ove, još ne preniske, temperature. Za odličan dugi model kardigana odlučila se i dama sa zagrebačke špice koji ga je ukopila u fantastičnu jesensku kombinaciju. 

Za šetnju gradom atraktivna dama odabrala je izvrsne kožne hlače koje su ove jeseni apsolutni hit i omiljeni komad brojnih fashionistica, a svoj frajerski look nadogradila je moćnim crnim Fendijevim čizmama na vezanje. Ziheraške crno-bijele nijanse odvažno je razbila kombiniranjem dvaju uzoraka - na dezenirani kardigan dodala je crveni karirani šal i tako odlično upotpunila kompletan outfit. 

Toplo pletivo, kožne hlače i kožne čizme odjevni su komadi koji ove godine garantiraju stylish kombinacije, kako zasebno tako i objedinjeni u jedan outfit. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".