Kožna suknje i čizme na +20°C? Ako pitate ovu zgodnu brinetu - da!

U ovoj cool kombinaciji izgleda fantastično
Vidi originalni članak

Iako temperature prelaze 20°C, dame i dalje ne odustaju od svojih omiljenih odjevnih komada, poput čizama ili kožnih suknji. Ti "zimskiji" komadi mogu odlično izgledati u spoju s ljetnim komadima, a to je pokazala zgodna brienta sa zagrebačkog Cvjetnog trga koja je ukrala pozornost u jednoj takvoj kombinaciji.

Suknju s odličnim detaljem zatvarača na prednjom strani kombinirala je uz majicu s decentnim uzorkom i popularne cut out čizme koje je prije nekoliko sezona izbacila Balenciaga, a trendseterice ih od tad jednostavno obožavaju! Sviđa nam se detalj koji je dodala - čarape koje su virili iz čizama, a tu su još dva hit dodatka: lančić s medaljonom i mačkaste naočale. Ova dama pravi je primjer kako sifurati trendove sezone, a ipak ostati svoj!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".