Kožna suknja

Kožna suknja jednako je dobar izbor za dnevni ali i za večernji look. Donosimo vam par prijedloga kako ju iskombinirati i kako u njoj svakog trenutka izgledati kao da ste upravo sišle sa modne piste!
Vidi originalni članak
Kožna suknja odličan je odabir za one dane koje dugi poslovni dan želite završiti odlaskom na piće sa prijateljicama. Ova suknja jednostavno se kombinira i odlično izgleda u različitim stilovima.

Iva Balaban za ovu priliku odabrala je vatreno crvenu nijansu koja joj super pristaje te je nadopunila svoju kombinaciju jednostavnom bijelom košuljom sa prugama u sličnoj nijansi. U ovom slučaju Iva se odlučila za usku suknju poznatiju kao "pencil" model, no ukoliko želite drugačiji model sigurni smo da ga neće biti teško pronaći jer su ovakve suknje apsolutni hit!

 

Kožna suknja na poslu

Kožna suknja za subotnju špicu

Kožna suknja i večernji izlazak

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".