Kožna jakna i cvjetići se vole: Ove cure znaju s kojom se kombinacijom nikad ne može pogriješiti

Naš Goran Čižmešija ulovio je nekoliko dama u kombinaciji koja je hit svakog proljeća
Vidi originalni članak

Kad bismo trebale izabrati samo jednu kombinaciju u kojoj bismo bile ovog proljeća, to bi definitivno bio spoj lepršave haljine cvjetnog uzorka i kožne jakne. Čini se kako u tome nismo jedine jer taj spoj vole i dame koje su rado pozirale našem Goranu Čižmešiji

Ivana Radić studentnica je komunikologije koja je ovu kombinaciju odabrala za razgovor za volontiranje na Danima komunikacija jer želi ostaviti dobar dojam. Cvjetnim uzorkom pozdravlja proljeće, a otkrila nam je i što nosi: 

Nosim jaknu Zara, haljinu Stradivarius, torbu Mala Radnja Dizajna i tenisice Converse. Inače ne volim basic stvari, ove tenisice su iznimka.

Tena Pavelić studentica je prava koja je ovu kombinaciju odabrala za tatin rođendan, a ona se sastoji od jakne iz Zare, majica i hlača iz H&M-a, Converse tenisica, Patizira Pepe torbe i Dolce&Gabbana naočala. 

Ivana Vidović studentica je upravnog prava, a ovu je kombinaciju odabrala jer joj boje i uzorci pristaju uz lijep i sunčan dan!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".