KOZMO beauty corner : Physicians formula

FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell
Uzvanici su make up mogli isprobati i u Kozmo korneru gdje je Kozmo Beauty tim osim modela, šminkao i uzvanike, uz dodatne savjete o novom make upu na tržištu. Svjetski poznata marka dekorativne kozmetike Physicians Formula, posebno namijenjena osjetljivoj koži sklonoj iritacijama i alergijama, dostupna je hrvatskim kupcima samo u prodavaonicama Kozma. Vodeći se idejom da ne smijemo birati između zdravlja i ljepote, Physicians Formula kreirala je inovativne kozmetičke proizvode, vrhunske kvalitete i bez iritansa.
Vidi originalni članak

Kozmo drogerije predstavljaju novi brend dekorativne kozmetike Physicians formula. U Kozmo beauty korneru svim uzvanicima bila je na raspolaganju vizažistice Kozmo Beauty Teama koje im je osigurala glamurozan look za događanje.Tradicijom dugom već 80  godina stvorena je jedinstvena formula za uspjeh kombinacijom kvalitetnih i za kožu nježnih sastojaka. Upravo zato proizvodi Physicians Formula ne sadrže alergene, gluten niti bilo koji od više od 130 poznatih sastojaka koji se mogu naći u make up proizvodima, a koji mogu izazvati iritacije na osjetljivoj koži.  

Svjetski poznata marka dekorativne kozmetike Physicians Formula, posebno namijenjena osjetljivoj koži sklonoj iritacijama i alergijama, dostupna je hrvatskim kupcima samo u prodavaonicama Kozma. Vodeći se idejom da ne smijemo birati između zdravlja i ljepote, Physicians Formula kreirala je inovativne kozmetičke proizvode, vrhunske kvalitete i bez iritansa.

Tako se ovi proizvodi smatraju pionirima u dekorativnoj kozmetici namijenjenoj posebno osjetljivoj koži, ne sadrže alergene i pogodne su za osobe s osjetljivim očima i one koje nose kontaktne leće.Na policama Kozmo drogerija tako su sada dostupni vrhunski Physicians Formula make up proizvodi za lice poput tekućih i pudera u kamenu, rumenila, BB krema, maskara, sjenila za oči, proizvoda za čišćenje lica i skidanje šminke.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".