Kozmetički favoriti iz supermarketa koje vrijedi isprobati: Hvaljeni proizvodi za kosu i kožu koje prati i super cijena

U supermarketu možda nećete pronaći nišne ili neobične brendove, ali ćete pronaći učinkovite proizvode od kojih su neki hit i na društvenim mrežama.
Vidi originalni članak

U potrazi za kozmetičkim novitetima, najčešće zavirimo na specijalizirane web shopove ili u drogerije. Pritom, u potrazi zaboravljamo na supermarkete gdje je beauty izbor također odličan pa prilikom nabavke potrepština za dom, pozornost možete obratiti i na izvrsne proizvode za njegu kože i kose koji se kriju na policama supermarketa. 

Prednost svakog od ovih proizvoda je što ih prati i super cijena, a formula proizvoda i dalje je vrlo djelotvorna što pokazuje da nije potrebno potrošiti bogatstvo da bi proizvod bio učinkovit. U supermarketima možda nećete pronaći nišne proizvode ili neke neobične kozmetičke brendove, no ono što ćete pronaći su sjajne formule koje iza sebe imaju dugotrajna istraživanja i klinička testiranja. 

Afrodita Kopriva & Pantenol Šampon protiv prekomjernog ispadanja kose

Ovaj je šampon stekao veliku popularnost zbog svoje pristupačnosti - tako litra šampona košta tridesetak kuna. Koristi se kao 'čistač' jer ima moć dobro očistiti vlasište, a iz Afrodite kažu kako pospješuje prokrvljenost vlasišta, čime ga revitalizira i jača kosu, od korijena do vrha. 

Lactovit Lactourea mlijeko za tijelo

Mlijeko je idealno za suhu kožu, a apsolutni je hit i na društvenim mrežama gdje mnogi ističu koliko im je proizvod pomogao. Cijena se razlikuje od trgovine do trgovine, no u prosjeku je između 35 i 40 kuna, koliko košta pakiranje od 400 ml. Prednost mlijeka za tijelo je što se vrlo brzo upija, a uz to koži pruža hidrataciju i čini je posve mekanom. U sebi ima regenerativna, hidratantna i zaštitna svojstva, a kožu čini gotovo pa baršunastom. 

L’Oréal Paris Revitalift Filler Renew dnevna krema 

U formuli kreme ističe se hijaluronska kiselina i biljni ekstrakt imena fibroksilan. Kažu kako je ova krema izvrsna za hidrataciju lica i pomažu u 'popunjavanju' sitnih linija i bora. Cijena kreme kreće se oko 130 kuna, a ima moć učvrstiti kožu i napuniti je vlagom. 

Simple Kind To Skin Hidratantni gel za čišćenje lica 

150 ml proizvoda košta oko 45 kuna, a proizvod je popularan jer učinkovito, ali nježno uklanja nečistoće s lica, a mogu ga koristiti i osobe s osjetljivom kožom. Proizvod je veganski pa ne sadrži sapune, mirise i umjetne boje. Osim što čisti kožu, pruža joj njegu i zaštitu od isušivanja pa se ne stvara osjećaj "zategnutosti" lica nakon pranja. 

Nivea Soft Moisturiser krema za lice, ruke i tijelo

Vogue kaže kako je ova Niveina krema jedna od onih koju treba imati uz sebe, bez obzira na to gdje idete. Dolazi u pakiranju od 200 ml i košta 40-ak kuna, a u formuli sadrži ulje jojobe i vitamin E koji su zaduženi za intenzivnu hidrataciju kože. Uz to, prirodnoj barijeri kože pruža zaštitu. 

L'oreal Elseve Hyaluron Plump maska za kosu 300 ml

Pakiranje od 300 ml košta oko 47 kuna, a riječ je o maski koja je namijenjena dehidriranoj kosi. Formula je lagana pa se u kosi ne stvara osjećaj težine, a sadrži hijaluronsku kiselinu koja brzo hidratizira kosu. Miris je nježan i u njemu se isprepliću cvjetne i voćne note, a dovoljno ju je koristiti 1-2 puta tjedno. 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".