Košulja s uzorkom, šal, cool naočale... Gospodin sa špice zna kako biti stylish u par poteza!

Odlično je spojio kalsične i trendi komade
Vidi originalni članak

Sunčani vikend mnoge je "izmamio" na zagrebačku špicu, a pritom smo zamijetili odlične odjevne kombinacije koje mogu poslužiti i kao dobra inspiracija za početak tjedna. Jedan inspirativan outfit pokazao je gospodin s Cvjetnog trga koji je odlično spojio klasične i trendi komade. 

Klasične je traperice kombinirao s tenisicama i remenom u istoj boji, a pozornost je ukrala njegova košulja s upečatljivim uzorkom koja može jednako dobro izgledati kao dio ležernih i poslovnih odjevnih kombinacija.

U videu pogledajte koliko muškarci poznaju ženske kozmetičke proizvode

Kombinirao ju je sa sakoom i laganim bež kaputom, a točka na "i" odjevne kombinacije bili su modni dodaci. 

Odlučio se za šal i upečatljive naočale koje su trendi pomak od klasike kakvu najčešće viđamo. Za čistu peticu! 

U galeriji pogledajte još odličnih muških street style izdanja sa zagrebačke špice

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".