Košulja i suknja iz second hand dućana - za Martinu ovo je formula dobrog stylinga!

Obožavamo stil Martine Matušin, koju je na zagrebačkom Cvjetnom trgu fotografirao Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Nosim košulju H&M, suknju iz second hand dućana, kožnu torbicu Zara i čizme Ash, rekla je Martina, inače sveučilišni specijalist za odnose s javnošću.

Platnena torba je od marketinške agencije koja se zove Utorak, a na njoj stoji natpis Srijeda, u skladu s današnjim danom. U toj torbi mi je mama donijela gablec na posao; krpice sa zeljem koje sam slasno pojela, pa torbu nosim natrag mami s praznim posudama, priča ljepotica.

Nadam se da će mi mama i prije iduće srijede opet donijeti gablec u toj torbi, dodala je. 

 - Krpice sa zeljem su zakon, pogotovo jer je sama radila krpice! Ovako sam se sredila za posao, a imala sam i neke sastanke, pa sam odabrala košulju dugih rukava. Svjetlo plava košulja nije obilježje mog poslovnog stila, to je samo današnji slučaj, a imam samo tu jednu koju nosim i na posao i na plažu. Volim kupovati u second hand dućanima i tamo uvijek nalazim stvari koje su mi drugdje preskupe, primjerice kožne stvari. Ovu suknju često nosim jer je univerzalna i idealna podjednako za ljeto i zimu - priča. 

Upoznajte Josipu. Ona je iz Slavonskog Broda, a već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".