Kostimografkinja serije Seks i Grad odusevljena dizajnima hrvatske dizajnerice

Vidi originalni članak

Ivana Petrović, eklektična dizajnerica poznatija pod imenom zena.dyete, trenutno se nalazi na američkoj turneji  te niže fantastične suradnje i uspjehe na svakoj postaji.

U New Yorku je prije nekoliko tjedana imala uspješnu prodajnu izložbu na Manhattanu, a objavljena je i luksuzna kampanja za Fashionbombdaily, jednu od najutjecajnijih američkih modnih stranica. U editorijalu s olimpijskom atletičarkom Tori Bowie, zena.dyete nakit je u posebnom planu, pod budnom palicom poznatog art directora Dapper Afrike.

Na nedavnom otvorenju njujorške prodajne izložbe Patricije Field, žene zadužene za fantastične modne kombinacije franšize Sex And The City, bio je i zena.dyete ambasador B Hawk Snipes. Glavna kostimografkinja Carrie Bradshaw oduševila se zena.dyete nakitom, a suradnja će se nastaviti i do kraja godine!

Nakon New Yorka i Berkeleya, sljedeće destinacije su San Francisco, Los Angeles te ponovno New York, a koliko uspjeha će imati do kraja američke turneje, možete pratiti na službenom Instagramu i na Facebooku 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".