Kostimografkinja otkrila: Trendovi me ne zanimaju niti kupujem trendovsku odjeću

Opekla sam se par puta u kupovanju preko interneta pa me malo strah svaki put na tu pomisao, pa čak niti u vrijeme karantene nisam ništa naručila, rekla je Tanja.
Vidi originalni članak

Naš fotograf Goran Čižmešija ulovio je na špici kostimografkinju Tanju Asanović, koja se odlučila za cool casual outfit. 

- Ovu kombinaciju sam nosila i jučer. Za korona sezonu imam svoju uniformu; za po doma trenirka, a za po vani slično ovome jer mi se ne stigne isprljati sada kad malo izlazim. Crna mi je omiljena (ne)boja, ali ljeti ponekad nosim žutu i zelenu, kao i razne uzorke. Nikad ne kupujem trendove, samo ono što meni paše. Opekla sam se par puta u kupovanju preko interneta pa me malo strah svaki put na tu pomisao, pa čak niti u vrijeme karantene nisam ništa naručila - rekla je Tanja. 

Grad je živnuo, pogledajte fotografije iz centra: 

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Divne mama i kći super stil imaju u malom prstu, a njihovi će vas outfiti osvojiti na prvu!
U stil ove pravnice odmah ćete se zaljubiti jer zna kako kombinirati tenisice i lepršavu haljinu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".