Kostimografkinja i inovator imaju efektne modne ideje koje na špici ne prolaze nezamijećeno

Lea i Damjan rado su pozirali našem fotografu i otkrili mu male tajne svojeg stila
Vidi originalni članak

Na Staru godinu, naš je Goran Čižmešija na špici fotografirao stvarno mnogo stajliš prolaznika, u čijim odjevnim kombinacijama i dalje uživamo te se njima inspiriramo. Među njima su bili i modni izbori Lee Deligne i Damjana Raića, kostimografkinje i inovatora koji su rado pozirali našem fotografu i otkrili mu par detalja o svojem stilu. 

Za Divu su ispričali da su kombinacije u kojima su pozirali njihova dnevna varijanta za ispraćaj stare godine, a navečer biraju druge stajlinge. Tog se dana nisu dogovarali što će odjenuti, a Lea i Damjan za Divu su otkrili da se ponekad modno usklađuju. 

Njihove odjevne kombinacije nisu nimalo monotone i svakako pripadaju onim stajlinzima koji na zagrebačkoj špici ne prolaze nezamijećeno. Ovih dana, kada su nam stigle i zimske temperature, ovakve je stajlinge dovoljno upotpuniti kaputom i super stajling je gotov!

Damjanov izbor bila je crno-plava kombinacija boja, i to nekoliko nijansi plave koje se zajedno super nadopunjuju! Naglasak je stavio na detalje pa je odabrao beretku, šal s uzorkom i torbu oko struka, a primijetili smo i crveni lak na noktima.

Lea je u svojoj kombinaciji prošetala nekoliko modnih klasika, ali na pomaknut način. Zvijezda kombinacije su hlače kariranog uzorka koje super pristaju uz bijeli džemper i sako, jedan od onih modela koje je dobro imati u garderobi jer su nosivi u raznim prigodama. Baš kao i Damjan, i ona je stajling začinila s dozom crvene, odabravši vječni crveni ruž. 

U galeriji pogledajte što se ove sezone nosi na zagrebačkim ulicama

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Vlasnik salona o novim cijenama frizerskih usluga: 'Svi koji su dizali cijene nakon uvođenja eura, mislim da to nije ok'

Dama od koje možemo učiti o stilu: 'Kombinaciju sam odabrala jer danas malo tko hoda elegantnije odjeven po gradu'

Znate li za 'pravilo 5,5 cm' koje može pomoći odrediti pristaje li vam više kratka ili duga kosa?

Čizme kakve nosi lijepa brineta osvježile bi i najobičniji stajling: Odlično ih kombinira uz haljinu koja joj pristaje kao salivena

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".