Koštaju pravo bogatstvo: Kako izgledaju najskuplje torbe s Net A Portera?

Biste li nosile ijednu?
Vidi originalni članak

Da nam netko kaže kako je za torbicu potrebno izdvojiti jednaku svotu novca kao i za prosječan automobil, rekli bismo mu jednostavno - da nije normalan! Međutim, poznato je da svaka roba nađe svog kupca pa tako i ove torbice koje nose titulu najskupljih na Net-a-Porteru, a njihove se cijene kreću od šest tisuća do 15 tisuća eura.

Titulu najskuplje definitivno nosi ona s potpisom Mark Cross koja se prodaje po nevjerojatnoj cijeni od 15.220 eura. Ostale varijante ove torbice nemaju tako basnoslovan iznos, no ova u crvenoj boji toliko košta jer je napravljena od aligatorove kože.

Druga na redu je ona s potpisom Bottega Veneta koja se prodaje po cijeni od 11.500 eura. Ova torba također je napravljena od skupocjene kože, točnije aligatorove, a krasi je i veliki srebrni lanac.

Posljednja, "najjeftinija" torba dolazi iz Fendi radionice i gotovo je dvostruko jeftinija od posljednje. Njezina je cijena 6400 eura, a napravljena je od pitonove kože u zanimljivoj kombinaciji boja. Svaka roba definitivno ima kupca, a da ova nema, ne bi je Net-a-Porter uopće držao u svojim izlozima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".