Korana Gvozdić zna savršeno isfurati kombinezon upečatljive boje i dizajna

Detalj koji nam je upao u oko je chic preklop na kombinezonu koji izdužuje figuru.
Vidi originalni članak

Korana Gvozdić često nas oduševljava modnim kombinacijama, a posljednji look na eventu za Institut Esthederm posebno nam je privukao pažnju.

Dugi, crveni kombinezon ukombinirala je sa salonkama nude boje te malom, crnom, kožnom torbom. Detalj koji nam je upao u oko je chic preklop na kombinezonu koji izdužuje figuru te fantastično stoji poznatoj manekenki i bivšoj TV voditeljici. 

Uz Koranu, pojavio se i komičar Ivan Šarić koji se odlučio za miss-match kombinaciju sa crnim hlačama, bijelom košuljom te sakoom bakrene boje. Cijelu kombinaciju završio je smeđim kožnim čizmama koje su vječni klasik u muškim ormarima. 

Institut Esthederm jedan je od tri brenda proizašlih iz NAOS-a, francuske kompanije koja zasluženo nosi titulu pionira kada je riječ o proizvodima za njegu kože lica i tijela. I upravo je predstavljen u Hrvatskoj na eventu koji su posjetili i francuski veleposlanik Gaël Veyssière, kao i poznata lica poput Korane Gvozdić, Tomice Bagatina, Katarine Madirazze, Marine Lacković, Rebeke Ljiljak i mnogi drugi.

Bomber jakne pravi su hit na društvenim mrežama, a mi smo izdvojili najbolje komade iz Zare:

FOTO: Zara Oversize bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Satinirana crop bomber jakna - 9,99 EUR FOTO: Zara Ispunjena bomber jakna - 39,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna - 29,95 EUR FOTO: Zara Kratko rezana bomber jakna - 79,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 17,99 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna cropped - 49,95 EUR

Rihanna na Super Bowlu objavila da je trudna, a mi smo se prisjetili njezinog najodvažnijeg trudničkog looka
Divna studentica u modelu traperica koji je uvijek dobro imati u ormaru jer pašu na - baš sve!
Tako jednostavna, a tako divna! Dama sa špice nosi čizme koje baš nikad ne izlaze iz mode
Stilistica Pamele Anderson o haljini s premijere njezinog filma: 'Odaje počast Baywatchu, ali je bezvremenska i elegantna'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".