Konzultant za nekretnine besprijekornog stila: 'Volim tweed i old money stil'

Modno osviješteni konzultant rado je pozirao našem Goranu Čižmešiji u outfitu koji je super spoj nekoliko stilova
Vidi originalni članak

On je konzultant za nekretnine koji super stil ima u malom prstu, a njegova kombinacija nije prošla nezamijećeno ispred objektiva našeg fotografa Gorana Čižmešije. Njegovo je ime Theodore Kuburić, a ako na poslu ne postoji strogi dress code kojeg morate poštivati, možete prepisati ove odlične modne ideje jer je pravi majstor kombiniranja različitih stilova.

– Danas je hladno, pa sam se odjenuo slojevito. Volim neutralne tonove, ali se danas potrefilo da sam stavio i ovaj crveni prsluk koji je dio jakne, a koji se može skinuti. Volim tweed i „old money“ stil, pa često kombiniram i nekoliko tweed uzoraka istodobno. Ponekad to razbijem sa nekim šarenim detaljima, kao što je u ovom slučaju košulja s uzorkom – ispričao nam je.

Njegov je stajling izvrsna inspiracija za jesenske i zimske dane, pogotovo ako volite malo drugačije odjevne kombinacije kojima se možete istaknuti. Efektnu je košulju kombinirao s prslukom i decentno kariranim hlačama, a naglasak je stavio na detalje. Tako je odabrao maslinastu jaknu i torbu, a stajling je upotpunio odličnim crnim gležnjačama, modelom kakav se ove zime treba pronaći u svakoj muškoj kolekciji. 

Serija Emily u Parizu vraća se i za petu sezonu: Evo što sve znamo o nadolazećim avanturama
Još jedan genijalan stajling kraljice Letizije: Odvažnu i trendi košulju uparila je hlačama koji su vječni klasik
Upoznajte splitsku ekonomisticu koja se ‘preko bare’ ostvarila kao private chef!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".