Konačno nešto drugačije: Ona nosi suknje od materijala iz Ikee!

Street style fotograf Goran Čižmešija fotkao zgodnu damu posebnog stila
Vidi originalni članak

Ema Juretić vlasnica je brenda Dilemma Posters, a rado je pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji. Oduševio nas je Emin stil, a vjerujemo kako će i vas:

Nosim majicu Zara, suknju sam dala sašiti od zavjese iz Ikee, sandale su s Asosa, a ruksak je Essent'ial. Većina mojih kreacija je od materijala iz Ikee, zato ih zovem «Haljikea» ili «Suknjikea»

Kaže kako uvijek nosi grafičke uzorke jer su u skladu s njezinim zanimanjem. Ipak, ponekad se dogodi da joj obuća bude u stilu "đinđe-minđe", kao kontrast strogom grafičkom uzorku.

Upoznajte Josipu iz Slavonskog Broda koja već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".