Konačno prigodno odjevena: Melania Trump u ležernom stylingu u kakvom je još nismo vidjeli

Ipak, nije odustala od omiljenih o cipela, no u sasvim novom izdanju!
Vidi originalni članak

Nakon što se za vrijeme posjeta Aziji rpesvukla gotovo 20 puta i nosila odjevne kombinacije vrijedne rpeko 250 tisuća kuna, Melania Trump još je jednom šokirala javnost svojim stylingom.

Nakon azijske turneje, Trumpvi su posjetili i Aljasku, a za tu je prigodu prva dama odabrala ležeran styling sastavljen od komada koje većina nas vjerojatno ima u ormaru. 

Melania je nosila skinny bijele traperice koje je kombinirala s oker žutom dolćevitom te jaknom s potpisom Ralpha Laurena. Ipak, ono što je najviše iznenadilo modne kritičare, ali i javnost općenito njezin je izbor obuće. Naime, Melania nije odustala od svojih omiljenih Louboutinki, no odabrala je one koje su primjerenije za ovu prigodu. Riječ je o modelu Who Walks čija je cijena gotovo osam tisuća kuna, a napravljene su od bružene kože te imaju blok petu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".