Komičara Ivana Šarića uhvatili smo prije 10 godina u outfitu kojeg rado prepisujemo i danas

Prije točno 10 godina, komičar Ivan Šarić pokazao je kako spojiti stil i udobnost na zagrebačkim ulicama.
Vidi originalni članak

Volimo se prisjetiti genijalnih modnih kombinacija sa zagrebačke špice koje bismo lako prepisali i danas. Jednu takvu pokazao je Ivan Šarić kada ga je naš Goran Čižmešija fotografirao davne 2014. Njegova kombinacija klasičnog, ali udobnog stila ostavlja dojam koji se ne gasi s vremenom – savršen spoj elegancije i opuštenog štiha koji svaki muškarac može nositi, bez obzira na trendove. 

Šarić je tada nosio tamnoplavi kaput na dvostruko kopčanje – komad koji nije samo funkcionalan za hladnije zagrebačke dane, već i vizualno podiže cijelu kombinaciju.

No, dok je gornji dio outfita prizivao formalan stil, Šarić se odlučio za ležernost od koljena naniže. Klasične plave traperice, savršeno uklopljene s Converse tenisicama, unose dozu opuštenosti koja je ključna u balansiranju muškog stila. Iako smo te tenisice viđali na gotovo svakom koraku, u ovoj kombinaciji djeluju jednostavno, a efektno.

Kada govorimo o muškim modnim dodacima, Šarić je prije deset godina odabrao dva ključna komada koja su i danas neizostavni dio svakog ormara. Šal s diskretnim uzorkom daje potrebnu toplinu i teksturalnu raznolikost, dok crna torba preko ramena savršeno spaja stil i funkcionalnost, dajući modernu notu ovom klasičnom outfitu.

Iako je od tada prošlo deset godina, Ivan Šarić pokazao nam je da dobar stil ne poznaje vrijeme. Njegova modna kombinacija iz tih godina može biti inspiracija i današnjim muškarcima koji žele izgledati moderno, a istovremeno klasično. Jer prava moda, kako se čini, nikada ne prolazi – ona se prilagođava, zrači i inspirira iznova.

'Nekad sam nosila military stil, a sad mu se opet vraćam, nisam tip za cvjetne uzorke'
Sa crnim od glave do pete nema greške: Zgodna Luna kombinira ju na baš efektan način
Krema koja ima mnogo obožavateljica: Hidratizira, miriši božanstveno i pravi je hit u beauty svijetu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".