Komentar savjetnice na outfite iz Sabora: 'Neke je stvari bolje ostaviti za privatne trenutke, odjećom treba odati poštovanje radnom mjestu'

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je stajlinge zastupnica i zastupnika nakon povratka s ljetne stanke
Vidi originalni članak

Zastupnice i zastupnici sredinom su se mjeseca, nakon ljetne stanke, vratili u saborske klupe. U odjevne su kombinacije ubacili i poneki ljetni komad, a modne izbore prokomentirala je Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica.

Modni je stil, kaže stručnjakinja, simbol klasike i decentnih formi:

– Tu nema mjesta "krpastim" haljinama koje djeluju kao da su došle s plaže, bijelim čipkastim kreacijama koje podsjećaju na male vjenčanice te natikačama. Da, svijet mode donio je ležernu cipelu kao hit godine, no i dalje je tu respekt za institucije. Važno je odjećom odati poštovanje ovom radnom mjestu, a neke je stvari bolje ostaviti za privatne trenutke – poručuje Prpić Znaor. Bijela "bubi" kragna ukrašena kristalima, na maloj crnoj haljini još je jedan izbor koji za Sabor nije najprimjereniji, ističe savjetnica i kaže kako ta forma ovratnika djeluje infantilno pa se stvara krivi dojam, a uz to je i previše svečana. 

– Crni outfit od glave do pete zna djelovati jako "zatvoreno" pa je dobro ubaciti neku boju. Kad govorimo o bojama, bolje su male, elegantne crvene marame od onih velikih, koje djeluju previše upadljivo i vizualno "agresivno". Male uske haljine bolje je ostaviti za party ili za izlazak jer u saborskim klupama vrijede pravila klasike i elegancije – referira se savjetnica na kombinacije i kao dobre primjere ističe spoj bijelih hlača i crne majice.

Opisuje ju kao top kombinaciju i za ured i za saborske klupe. Odličan su izbor i razni kostimi, plavo odijelo, kao i sakoi neutralne forme. 

– Muškarci su se vratili svojim kravatama. Dobre su razne zagasite varijante, kao i tamnoplavi tonovi, zahvalni u svijetu poslovnog odijevanja. Bitno je da rukavi nisu ekstremno dugački. Idealna su odijela po mjeri, a ovaj tip posla zasigurno daje mogućnost posjedovanja odijela "po mjeri" – zaključila je sugovornica. 

U galeriji pogledajte što se nosi u Saboru nakon povratka s ljetne stanke

FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell

 

Stručnjakinja iz zagrebačkog salona ima savjete za tanku kosu: 'Jednostavno i brzo rješenje je - odrežite kosu!'

Komunikacijski stručnjak o pomami za tenisicama iz Lidla: 'To je paradoks. Tenisice su jeftine, ali cijenjene, toliko da postižu znatno veću cijenu'

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica u izdanju bez greške: Ovih dana prepišite fantastične ideje Maje Tedeschi

Torbica kakvu nosi Helena Šopar Zadro ne prolazi nezamijećeno: Kombinira je s najtraženijim hlačama ove sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".