Komentar na outfit SDP-ove zastupnice: Odabir je idealan za poslovne prigode, a dva se detalja posebno ističu

Dubravka Prpić Znaor pohvalila je modni odabir SDP-ove saborske zastupnice Sanje Radolović, kao i izbor marame te crvenog ruža
Vidi originalni članak

U Saboru je održana konferencija za medije Kluba zastupnika SDP-a na kojoj je o temi "Problemi u procesu prijave i provedbe projekata financiranih iz fondova Europske unije", govoila, između ostalih, i Sanja Radolović. SDP-ova je zastupnica za ovu prigodu odabrala odijelo nadopunjeno klasičnim detaljima, a modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor za ovaj je outfit imala samo riječi hvale. 

- Sivo odijelo golublje nijanse idealno je za poslovni outfit, a moguće ga je kombinirati na više načine - uz crne hlače ili crni sako, a dobra je podloga i za razne bluze i košulje kako odijelo ne bi izgledalo uvijek isto, kaže Prpić Znaor.

- Ovakvih komada u klasičnim tonovima zahvalno je imati i više u garderobi. Osnova je poslovnog odijevanja i, posebno za one koji žele praktično složene kombinacije iz dana u dan, idealan način svakodnevnog stajlinga. Tu je i marama složena u mašnu, nazvala bih to ženstvenim detaljem za dobar power dressing, koji ima korijene u osamdesetima. Naime, u to su vrijeme žene su da je njihova poslovna odjeća vrlo muževna, pa su poželjele dodati nešto svoje, posebno, a ovaj se chic stil u biznis krugovima zadržao do danas. Lijepo je, također, kombinirati efektnu boju marame s ružem za usne, kao na ovom primjeru. Nije pretjerano, kad gledamo čitavu figuru, a opet dovoljno da privuče pažnju sugovornika i gledatelja te drži njegovu pažnju.

Savjetnica prokomentirala outfite zastupnica, ali i stil u Saboru općenito: 'Potrebni su "umivanje" i modernizacija'
Saborska zastupnica prekršila dress code: Kratka haljina nije mogla ostati nezamijećena
Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih zastupnica; pogledajte što o outfitu kaže modna savjetnica
Selak Raspudić odabrala retro kroj, Petir je 'overdressed', a jedna zastupnica ima super outfit za poslovni stil

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".