Komentar na outfit nove ministrice turizma: "Ovo je zahvalna ljetna poslovna formula jer ljeti je business stil ponekad izazov"

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je ljetno saborsko izdanje nove minstrice turizma Nikoline Brnjac
Vidi originalni članak

Nikolina Brnjac nova je ministrica turizma i sporta, a Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, prokomentirala je njezin styling za jučerašnji prvi radni dan nove, 15. Vlade Republike Hrvatske. 

- Ljeto voli bijelu i pastelne boje, a jedna od odličnih kombinacija svakako je bež sako plus bijele hlače. Ovo je zahvalna ljetna poslovna formula jer ljeti je business stil ponekad izazov, rekla je Prpić Znaor i dodala da su prirodni materijali i neutralni tonovi na klasičnim formama najbolja varijanta za dame koje moraju djelovati ozbiljno i uglađeno.

- Bež je dobra baza za stil jer se ovaj sako može nositi i u hladnijim mjesecima te kombinirati s bojama ili, pak, zabljesnuti uz crne hlače i majicu, zaključila je modna savjetnica. 

Outfiti zastupnica na konstituirajućoj sjednici: Glasovac i Puljak odlične; Petir u stylingu koji je primjereniji svadbi
Komentar modne savjetnice: Plenković se treba okrenuti modernijim krojevima, Miletić bira obuću neprimjerenu Saboru
Izdanje u kojem je ne viđamo često: Za glasanje, Kolinda Grabar Kitarović odabrala trendi torbu i upečatljivu suknju
Ukrala pozornost: Fani Kerum na biralište izašla u pripijenoj haljini od gotovo 8800 kn

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".