Komentar na outfit ministrice poljoprivrede: 'Kroj haljine je dobar, no materijal loš, a cipele pojačavaju dark gothic dojam'

Savjetnica je rekla kako koži, skaju i sličnim teksturama nije mjesto u svijetu poslovnog odijevanja
Vidi originalni članak

Ministrica Marija Vučković u Banskim je dvorima jučer održala konferenciju za medije, a za tu je prigodu odabrala all black outfit na koji se osvrnula Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica.

- Ovih dana mnogi obilježavaju Halloween, nose se koža, skaj i slične teksture inspirirane obitelji Addams i sličnim likovima. Tim kreacijama i materijalima svakako nije mjesto u svijetu poslovnog odijevanja, eventualno tu mogu ući bazični sakoi od prave ili fine kože, rekla je Prpić Znaor. 

Savjetnica je pojasnila da je haljina krojem korektna, no jako je loš odabir materijala.

- Za najlonke predlažem one boje kože. Što se tiče cipela, klasične salonke bile bi bolji odabir, za razliku od modela s remenjem koje upravo ovoj haljini pojačavaju taj dark gothic dojam, pojasnila je. 

Komentar na outfit SDP-ove zastupnice: Odabir je idealan za poslovne prigode, a dva se detalja posebno ističu
Komentar na upečatljiv outfit Selak Raspudić: Salonke su dobar odabir, no na jedan detalj treba pripaziti jer smanjuje figuru
Ministrica poljoprivrede odabrala sasvim jednostavan outfit, no modna savjetnica otkrila na što treba pripaziti
Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih zastupnica; pogledajte što o outfitu kaže modna savjetnica

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".