Komentar modne savjetnice: Plenković se treba okrenuti modernijim krojevima, Miletić bira obuću neprimjerenu Saboru

Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, komentirala je odjevne kombinacije zastupnikca na konstituirajućoj sjednici
Vidi originalni članak

Novoizabrani zastupnici okupili su se na konstituirajućoj sjednici 10. saziva Hrvatskog sabora. Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, osvrnula se na komentare zastupnika i zastupnica, a u nastavku provjerite tko je poštovao dress code, a tko pogriješio.

Outfiti zastupnica na konstituirajućoj sjednici: Glasovac i Puljak odlične; Petir u stylingu koji je primjereniji svadbi

Andrej Plenković pojavio se u klasičnom odijelu, a Prpić Znaor smatra da je vrijeme da premijer promijeni krojača i da se okrene modernijim krojevima odijela:

- Istina da je volumen u trendu, ali to ne vrijedi za muška odijela koja djeluju kao da su prevelika. Kombinacija, naime, djeluje zastarjelo, iako je krasi dobra plava kravata. 

Ivan Kirin, primjereno ljetu, bira navy stil:

- Kombinacija je idealna za ljeto, definira navy stil, a bijele su hlače znak klasike. Sklad čine gornji tamnoplavi i donji bijeli dio, gdje se hlače slažu s mokasinama, a polo majica sa sakoom. Iako je za Sabor primjerenije klasično odijelo, ova je kombinacija idealna za svakog dandy muškarca kojemu je stalo do odijevanja. 

Miro Bulj plijenio je pozornost detaljima, sinjskom kapom i maskom za lice:

- Maska nije modni dodatak, no neki je tako smatraju, a još je k tome ukrašavaju raznim znakovljem. Kićenje ovog tipa nije nužno u Saboru, on je sam po sebi hrvatski. Bilo bi drugačije da je današnji dress code odijevanje kraja iz kojega dolaze zastupnici. Predlažem minimalističku masku i klasično odijelo te elegantan muški šešir panama forme. 

Božo Petrov i Ante Kujundžić odabrali su klasične poslovne kombinacije, a outfitom se istaknuo Marin Miletić:

Moderna varijanta tamnih tenisica i košulje boje patlidžana predstavlja suvremeni outfit, iako ovaj tip obuće nije primjeren za Sabor. Da su u ovoj kombinaciji varijanta mokasine ili zatvorene cipele, sve skupa djelovalo bi poslovnije. Najpraktičnije varijante su košulje, pa može i u bojama, u formuli s odijelom i jednostavnim cipelama koje koloritom prate kombinaciju. 

Komentar modne savjetnice: "Nenametljivi su, očekivani i neutralni što je dobro jer tako ljudi slušaju što oni govore"

Kolinda, Plenković, Jandroković i Bernardić prošli "make-overe": Pogledajte kako se mijenjao njihov izgled

Modna savjetnica o outfitima Milanovića: 'Jako pašu stylingom, kao da su komplet, podrška jedno drugome'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".