Komentar modne savjetnice na stil buduće talijanske premijerke: 'Stil je dosta ležeran s obzirom na funkciju'

Dubravka Prpić Znaor osvrnula se na stil buduće talijanske premijerke Giorgije Meloni
Vidi originalni članak

Garderoba buduće talijanske premijerke Giorgije Meloni u znaku je laganih tonova, a glavne elemente čine bluze i košulje. Stil i odjevne kombinacije koje je političarka birala u posljednjih nekoliko mjeseci prokomentirala je Dubravka Prpić Znaor.

Modna urednica i savjetnica komentira da, kad Meloni bira majice, one su ukrašene srebrnim nitima, no neke djeluju previše ležerno ili, s druge strane, previše svečano

– Od sakoa nosi one svijetlih nijansi koje su znak modne neutralnosti, a kad bira boje, usklađuje tonove odjeće i nakita. Poslovni je stil zaokružila cipelama koje su ljeti dosta otvorene. Tu su bolje opcije neke lagane salonke, radi poštivanja pravila poslovnog odijevanja – komentira naša sugovornica. 

Općenito je, kaže Dubravka Prpić Znaor, stil dosta ležeran s obzirom na funkciju.

– Nosi i kožnjake,

kao i tenisice te traperice. Uz hlače, tu su i suknje dinamičnog plisiranog stila – primijetila je modna savjetnica. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".