Komentar modne savjetnice: Marija Selak Raspudić odabrala korektan odabir, a Nino Raspudić treba pripaziti na kroj

Odjevne kombinacije Marije Selak Raspudić i Nine Raspudića prokomentirala je savjetnica u urednica Dubravka Prpić Znaor
Vidi originalni članak

U Saboru je jučer održana konferencija za medije Kluba zastupnika Mosta nezavisnih lista na kojoj su govorili Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić. Njihove odjevne kombinacije prokomentirala je modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor.

- Zelena je nijansa smirivanja tenzija i svakako dobrodošla u poslovnim momentima kad je atmosfera napeta. Ovaj kroj također je korektan, dužina i jednostavna forma zadovoljavaju klasična pravila nenametljivog odijevanja, prokomentirala je savjetnica odabir Marije Selak. 

Dodala je da je remen detalj koji silueti daje dinamiku i u skladu je sa salonkama pa je korektan odabir.

Nino Raspudić odabrao je kravatu plavog tona i odijelo crnog tona, što je nespretna kombinacija jer je bolje birati odijelo navy nijanse. 

- Naime, tamnoplava je legenda u svijetu poslovnog odijevanja, djeluje modernije i elegantnije. Također, moderan kroj odijela donosi nešto uže nogavice, naročito na donjem dijelu. Uostalom, politička je funkcija idealna za odijelo po mjeri, koje se može kupiti i kod nas. 

Komentar na outfit SDP-ove zastupnice: Odabir je idealan za poslovne prigode, a dva se detalja posebno ističu
Savjetnica prokomentirala outfite zastupnica, ali i stil u Saboru općenito: 'Potrebni su "umivanje" i modernizacija'
Saborska zastupnica prekršila dress code: Kratka haljina nije mogla ostati nezamijećena
Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih zastupnica; pogledajte što o outfitu kaže modna savjetnica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".