'Kome treba Balenciaga kad možeš hodati u ovoj ljepoti?': Hit su Lidl tenisice koje su se rasprodale za čas

Radi se o modelu u tri "prepoznatljive" boje Lidla, plavoj, žutoj i crvenoj, s bijelim đonom, a u inozemstvu su se prodavale po cijeni od 12,99 funti, odnosno oko 110 kuna.
Vidi originalni članak

Pogledajte ih! Kome treba Balenciaga kad možeš hodati u ovoj ljepoti? Budite iskreni, sviđaju li vam se ili ne? Izgledaju odlično i, usput, jako su udobne! - napisala je jedna fashionistica na društvenim mrežama ispod fotografije svojih tenisica iz Lidla koje su još krajem prošle godine osvojile trendsetere, a s prvim hladnijim danima, ponovno su došle u centar pozornosti.

Radi se o modelu u tri "prepoznatljive" boje Lidla, plavoj, žutoj i crvenoj, s bijelim đonom, a u inozemstvu su se prodavale po cijeni od 12,99 funti, odnosno oko 110 kuna. 

Balenciaga, Yeezy, Kiko Kostadinov x Asics, Nike... Popisu omiljenih brendova i dizajnera tenisica sada možete dodati i Lidl, još jedno ime čije trendseteri diljem svijeta rado nose, a svugdje su rasprodane, piše Grazia

 

Tenisice su svoje mjesto pronašle i na resale stranicama, gdje njihova cijena seže i do nevjerojatnih 500 funti, odnosno gotovo 4300 kuna, no većinom prevladavaju cijene između 30 i 50 funti, dakle između 250 i 450 kuna. 

Dodavanjem efektnih tenisica u kolekciju, Lidl se pridružio mnogim dizajnerskim i high street brendovima koji već sezonama predstavljaju najnovije glomazne tenisice. Trend su započela velika luksuzna imena poput Louis Vuittona i Balenciage koji su ih predstavili još prije nekoliko godina, a Triple S tenisice s Balenciaginim potpisom i dalje su među najtraženijima.  

Bez obzira na to koji brend izabrali, jedno je sigurno - riječ je o vrlo efektnim tenisicama, no nije ih teško stilizirati. Odlično izgledaju kad se nose u najjednostavnijoj kombinaciji traperica i majice, a ako volite spajati nespojivo, možete ih kombinirati s lepršavim haljinama i suknjama, što često imamo prilike vidjeti u uličnoj modi. Naravno, izvrsno izgledaju i u skroz ležernim kombinacijama, kad se nose s trenirkama.  

 

Prekrasna mlada brineta nosi dizajnersku torbu kojoj Zagrepčanke ne mogu odoljeti

Vlasnica zagrebačkog salona preporučuje 10 najtrendi nijansi lakova za ovu jesen

Jeste li već isprobali Zarine parfeme koji su "dupe" dizajnerskih mirisa, no mnogo pristupačniji?

Svi pogledi usmjereni prema Kate Middleton: Vojvotkinja je zablistala u jednoj od najraskošnijih haljina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".