Kombinirali smo savršen jesenski look s Esmara by Heidi Klum Lidl potpisom

Zavirite u kolekciju i pogledajte što vas uskoro očekuje na policama trgovina
Vidi originalni članak

Na police Lidla uskoro stiže jedna od najiščekivanijih jesenskih kolekcija. Riječ je, naravno, o komadima s Esmara by Heidi Klum Lidl potpisom koji nas očekuju od 18. rujna. Mi smo odlučili složiti jednu pravu jesensku kombinaciju od komada koji vas iščekuju u novoj kolekciji.

Uz klasične traperice možete kombinirati basic top s tankim naramenicama koji možete nositi u ljetnim danima, a u jesenskoj se sezoni zaogrnite trobojnim kardiganom - bež boja idealna je za kombiniranje, dok kobalt plava daje dozu glamura i elegancije. Kako bi i dalje bile stylish, a opet sve svoje obveze mogle nesmetano obavljati, uskočite u gležnjače od kombinirane glatke i brušene kože - trendi efekt zajamčen!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".