Kombinezoni za muškarce: Što kažete na ovaj trend?

I pritom ne mislimo na one radničke...
Vidi originalni članak

Dizajneri nas nerijetko iznenade zanimljivim krpicama, no to se mnogo češće događa u ženskom, nego u muškom modnom svijetu. Ipak, da ni na muškoj modnoj sceni ne bi nedostajalo "šokova", pobrinuli su se The RompHim. Naime, na Kickstarteru su se pojavili zanimljivi kombinezoni marke The RompHim. Nazovite nas staromodnima, no definitivno ne bismo ovo voljele vidjeti na muškarcima... A nismo baš ni sigurne koliko je praktično

Osim na Kickstarteru, zanimljivi su se komadi nedavno mogli pronaći i u nama dostupnijoj Zari. Ovaj je high street brend za proljeće ponudio odjevne komade koji su, u najmanju ruku, neobični. Traperice s izvezenim cvijeće, pripijene i poderane ili lanene hlače s etno uzorkom. Namijenjeno samo najhrabrijima! 

Koliko muškarci prepoznaju ženske beauty proizvode? Pogledajte u videu: 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".