Kombinezon poput njezinog ne bi se svatko usudio nositi, no njoj baš dobro pristaje!

Pokazala je da modu ima u malom prstu
Vidi originalni članak

Za kombinezone se zna da su veliki, ne samo ljetni hit, već trend nekoliko posljednjih sezona. Prvenstveno su idealni za lude noćne izlaske ili svečanija događanja poput vjenčanja, no jednako dobro mogu izgledati i u svakodnevnim situacijama.

To je pokazala zgodna brineta sa zagrebačke špice koja je odabrala jedan prilično "hrabar" model - u struku se veže predimenzioniranom mašnom i ima široke nogavice. Treba naglasiti kako ovaj model ne bi pristajao svima, no ova ljepotica ga odlično nosi. Budući da se radi o minimalističkom komadu, i ostatak je odjevne kombinacije bio u tom tonu - odabrala je bijele tenisice, jednsotavan nakit i torbu sa zmijskim uzorkom koja je savršeno osvježila cijeli outfit. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".