Kombinaciji ove ljepotice jednostavno ne možemo pronaći zamjerku; nosi trendi model čizama koji paše na sve

Gradom je prošetala u društvu preslatkog ljubimca i pokazala odličan stajling kojim ćemo se rado inspirirati
Vidi originalni članak

Da je manje više te da su najbolje odjevne kombinacije zapravo one najjednostavnije, pokazala je ljepotica sa zadarskih ulica kad je gradom prošetala u stajlingu kojem ne možemo pronaći zamjerku. 

U njezinom outfitu prevladavaju jednostavni komadi koji zajedno daju odličan stajling, a njime ćemo se rado inspirirati ove zime. 

Baggy model traperica kombinirala je s kaubojskim čizmama - kaubojke su prije nekoliko sezona postale neizostavan dio kolekcije čizama svake trendseterice, a velika im je prednost to što pašu na sve, od haljina i suknji preko traperica, pa čak i na odijela!

Outfit je upotpunila ljubičastom dolčevitom i dugačkim crnim kaputom, pravim klasikom koje svoje mjesto treba pronaći u svakoj garderobi jer je nosiv na sve, kao i u različitim prilikama. 

Ove zime nose se čizme sa zakovicama, perlicama i lancima; pogledajte najbolje modele od dvjestotinjak kuna

FOTO: Pull&Bear 209,90 kn FOTO: Stradivarius 223,90 kn FOTO: Stradivarius 303,90 kn FOTO: Stradivarius 239,90 kn FOTO: Stradivarius 239,90 kn FOTO: Stradivarius 223,90 kn FOTO: Zara 599,90 kn FOTO: Zara 599,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 699,90 kn FOTO: Zara 599,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Mango 1199,90 kn

Stajliš Splićanke i dalje obožavaju tenisice za koje mnogi kažu da ih nikad ne bi kupili jer izgledaju "nošeno"
Kad vidite kako je stajliš dama odlično iskombinirala omražene čizme, i sami ćete ih poželjeti nositi
Slastičarka iza "Neka jedu kolače" prava je majstorica i u spajanju nespojivog: Cvjetna haljina super izgleda u zimskom izdanju
Specijalistica dermatologije savjetuje kako njegovati kožu ruku i spriječiti suhoću i pucanje u zimskim danima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".