Kombinacije Elle Dvornik totalni su nam #goals za godišnji odmor

Lijepa blogerica s obitelji odmara na Jamajci, a ako vam treba inspiracije za ljetni look, pogledajte fotke
Vidi originalni članak

Stil Elle Dvornik u posljednjih se godina promijenio, no uvijek je ostala vjerna sebi i to je ono što kod nje volimo. Jednom je prilikom na Instagramu fanovima priznala malu tajnu o sebi ili bolje rečeno "nešto čudno" što nitko ne zna. Blogerica nikada ne nosi majice bez rukava, ni po najvećim vrućinama, a ako pogledate fotke s obiteljskog odmora, to je stvarno istina!

Kratke traper hlačice najbolji su komad koji možete ponijeti na godišnji odmor jer se mogu kombinirati baš na sve. Pa ih Ella nosi u nekoliko različitih varijanti. Uz šarenu košuljicu (da, da dugih rukava), ali i jednobojnu maslinasto zelenu. 

Duga cvjetna haljina-košulja must have je komad sezone, nešto kao prugasta haljina prošle godine, koju je Ella i ove sezone odlično isfurala.

 

Osim toga, Ella je "godišnji look" začinila dugim prslukom bez rukava ispod kojeg je nosila traper košulju, a na nogama ravne sandale. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".